Tuesday, January 14, 2014

Sony: Ανακοίνωσε Xperia T2 Ultra και Xperia E1


       
    













Δύο νέες συσκευές ανακοίνωσε σήμερα η Sony. Πρόκειται για το Xperia T2 Ultra, ένα mid-range phablet 6 ιντσών, και το Xperia E1, ένα budget smartphone επικεντρωμένο στην απόδοση εξαιρετικού ήχου.

 

Πιο αναλυτικά, η 6 ιντσών οθόνη του Τ2 Ultra έχει ανάλυση 1280x720 pixels, διαθέτει την

τεχνολογία Mobile Bravia Engine 2, ενώ είναι και Triluminos. Η οπίσθια κάμερα είναι 13MP με Exmor RS, ενώ η εμπρόσθια 1,1MP με Exmor R. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο Snapdragon επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1,4Ghz, 1GB μνήμης RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με κάρτα microSD. Τέλος, η μπαταρία του θα είναι 3000 mAh, ενώ άγνωστο είναι ποια έκδοση του Android θα «τρέχει». 

Το Xperia E1 έχει οθόνη 4 ιντσών, ανάλυσης 800x480 pixels. Η ισχύς θα δίνεται από διπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm (MSM8210), χρονισμένο στα 1.2 GHz, ενώ θα διαθέτει 512MB μνήμης RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου με microSD, τη στιγμή που η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 1700 mAh. Σύμφωνα με τη Sony, η συσκευή διακρίνεται για τις επιδόσεις της στον τομέα του ήχου, αφού, όπως αναφέρεται, μπορεί να αναπαράγει μέχρι και 100dB: «Με 100dB στο Xperia E1, ούτε μία μοτοσυκλέτα δεν θα διακόψει την μουσική σου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική παρουσίαση. Στο κινητό εντοπίζεται και πλήκτρο Walkman, καθώς και πλήκτρα ελέγχου της μουσικής, ενώ θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής μουσικών κομματιών με το «κούνημα» της συσκευής. 

Και τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, άσπρο, μαύρο και μοβ. Θα κάνουν επίσης την εμφάνιση τους και σε dual-SIM εκδόσεις. Άγνωστο παραμένει το πότε θα τα δούμε στην αγορά, αν και θα πρέπει να υπογραμμίσουμε πως το T2 Ultra προορίζεται για τις αναπτυσσόμενες αγορές της Ασίας και της Αφρικής.

http://techinpro.blogspot.com


No comments:

Post a Comment